Latmansrösti Snabba goda fattigmansrösti
2020-04-29 Food Court / Tips & Trix

Latmansrösti – snabbvariant till vardagen

Potatis kan varieras i det oändliga, ändå känns det som att man provat det mesta. Kokt potatis, stekt, ugnsrostad hel, ugnsrostade klyftor, råstekt, hasselbackspotatis, pommes i ugn eller fritös, potatismos, potatispuré och stomp. En storfavorit är den krispiga röstin. Det tar dock sin stund att riva potatis och det kräver sin mängd smör. Vi har skapat en enklare vardagsvariant som serveras i våra matkassar nästa vecka och vi kallar den latmansrösti. Platta kort och gott till kokt potatis medan den fortfarande är varm och låt den svalna och torka till något, gärna över natten. Stek i smör och rapsolja 50/50. Salta, peppra och njut!

Här i vår blogg har vi samlat massor med recept, till exempel tillbehör till grillat.

Smaklig måltid!

Fler inlägg i Tips & Trix

    Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!