Matkomforts grilltips
2020-08-10 Food Court / Tips & Trix

Grilla mer än kött

När grillusten sätter in tänk på när du ändå sätter på grillen, att använd den till mer än bara köttet. Kasta inte gamla stekpannor och kastruller, behåll en att använda på grillen. Ett exempel är att värma grön sparris i lite saltat vatten i en kastrull. Värm en BBQ-sås eller annan sås i en kastrull vid sidan av när du grillar. Linda in potatisen i ett foliepaket med smör, vitlök, salt och peppar. Själv har jag en gammal wokpanna som jag lägger på elden. Där wokar jag bland annat kål smaksatt med soja, chili och ingefära. Ett supertillbehör till grillad kyckling! Ta också vara på glöden och grilla din efterrätt, tips hittar du här.

Vad lägger du mer än köttet på grillen? Tipsa oss gärna här, på Facebook eller Instagram.

/Magnus, kock

Fler inlägg i Tips & Trix

    Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!