Curryremoulad från Matkomfort
2016-12-06 Food Court / Receptbanken

Godaste remouladsåsen med currysmak

Vår remouladsås får tummen upp även av våra danska kunder! Här är en variant med currysmak. Passar utmärkt till en panerad spätta med potatisstomp och brysselkål.

Detta behöver du

4 portioner
    2 st äggulor
    1 tsk svensk senap
    1 msk vitvinsvinäger
    2,5 dl matolja
    1 msk curry
    1,5 dl inlagd pickles, finhackad
    0,5 st äpple, finhackat
    Salt, efter smak
    Peppar, efter smak

Gör så här

  1. Blanda äggulor, senap och vinäger.
  2. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning.
  3. Tillsätt curryn, pickles och äpple, smaka av med salt och peppar.

Lycka till!

/Henrik, kock och grundare

Fler inlägg i Receptbanken

    Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!